De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
  • Start
  • Provinciebestuur
  • Limburg Lezingen met Dirk Van Damme: "Onderwijs en opleiding in de Vlaamse kenniseconomie van morgen. Sterktes en uitdagingen."
Limburg Lezingen - Dirk Van Damme- Onderwijs en opleiding in de Vlaamse kenniseconomie van morgen. Sterktes en uitdagingen.

Limburg Lezingen met Dirk Van Damme: "Onderwijs en opleiding in de Vlaamse kenniseconomie van morgen. Sterktes en uitdagingen."

dinsdag, 13 februari 2018

Limburg lezingen nodigt op maandag 12 maart Dirk Van Damme uit. 

In zijn lezing "Onderwijs en opleiding in de Vlaamse kenniseconomie van morgen. Sterktes en uitdagingen." reflecteert hij over onderwijs en opleiding in Vlaanderen. Bereiden we ons goed voor op de kenniseconomie van morgen? Permanente vorming en levenslang leren zijn nog steeds geen realiteit. Wat kunnen we beter doen?

Deze lezing vindt plaats in het Auditorium UHasselt - Campus Hasselt, Martelarenlaan 42, 3500 Hasselt om 18 u.

Schrijf je in!


De gouverneur lanceerde, samen met de deputatie de "Limburg Lezingen". 4 tot 6 keer per jaar inspireren topsprekers uit België en het buitenland onze jonge, talentvolle en creatieve Limburgers.

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.
  • Start
  • Provinciebestuur
  • Limburg Lezingen met Dirk Van Damme: "Onderwijs en opleiding in de Vlaamse kenniseconomie van morgen. Sterktes en uitdagingen."